SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrfjärdens IF
Skidor

Avklarat föräldramöte
2020-09-09 20:45
Så har vi avlutat säsongens första föräldramöte. Dokumentet om sektionen och mer information om verksamheten ligger nu under Dokument på den här sidan.
Vi fick med flera härliga föräldrar och bland dessa några helt nya. Detta känns extra roligt! Men vi är självklart väldigt rädda om våra gamla medlemmar också!
Alla ställde kloka frågor och flera som vi tar med oss för senare svar. Vi står dock inför ett stort bekymmer. Efter NIFs årsmöte den 14 september står skidsektionen utan ordförande och eventuellt också utan kassör. Vi vet att ni är flera föräldrar där ute som gärna vill engagera er i ert barns idrott och det är ni som behöver ställa upp nu. Det vi alla kom fram till var att det inte är ett betungande jobb och det finns en bra sektion med stabil ekonomi att leda. Ta chansen och gör skidsektionen till den perfekta idrotten för era barn!
Dessutom har vi några av våra ledare som behöver avsäga sig uppdragen i år vilket gör att vi nu behöver minst 2 nya ledare som är ansvarig för varsin åldersgrupp. Till dessa platser behövs det ingen officiell utbildning men om intresset finns går det alltid kolla efter fortbildning inom skidorna. Sen lyfte vi självklart vad vi sett under åren som varit, att det väldigt ofta finns många hjälpsamma och engagerade föräldrar på plats och ofta är det flera som kan hjälpa till under träningen.
Vi tackar er som hade möjlighet att komma och vi hoppas det finns fler engagerade föräldrar där ute som kan ta över och hjälpa till att skidorna får fortsätta ännu många år.
Mvh Anna Segerstedt - avgående skidsektionsordförande

Nyhetsarkiv
Elektriska bekymmer 2020-12-11 17:47
Nu drar vi igång.2020-09-30 12:10
Avklarat föräldramöte2020-09-09 20:45
Dags för ny ordförande2020-08-17 20:22
 
Information
Våra sponsorer