Handboll

Välkommen till Norrfjärdens Gym!
Gymmets lokaler skapades i samband med att spelare skulle erbjudas möjlighet till träning för att förebygga skador & hålla sig i form som ett komplement till träningarna i A-hallen.
Sedermera uppmärksammandes att allt fler var i behov av gymträning i olika former, därav öppnade man upp gymmet för allmänheten/bybor.

Gymmet drivs & ombesörjes av Handbollssektionen på ideell basis & vi är alla beroende av varandra för att gymmet skall hållas i toppskick.
Därför hjälps vi alla åt med att hålla reglerna som är uppsatta för lokalen samt plockar undan efter oss, vi sätter tillbaka redskap på tavlan & vi plockar bort alla vikter som vi använt.

Duschmöjligheter finns i anvisat omklädningsrum i anslutning till gymmet och delas av både män och kvinnor (låsmöjligheter finns)
Det går även att duscha i anvisat omklädningsrum i sporthallen, 1 trappa upp om sporthallen är öppen.

Alla dagar 07:00-22:00

Medlem i Norrfjärdens IF 150 kr/år
Tagg 100 kr (Depositionsavgift)
6 Månader 800 kr
12 Månader 1200 kr

Pensionärspriser +65 år
6 Månader 450 kr
12 Månader 650 kr

Hur blir jag medlem?
Nya medlemmar börjar med att registrera sig genom att klicka här, välj Gymmet

Befintliga och nya medlemmar som registrerat sig skicka ett FB meddelande eller mail där du uppger:
  • För- & efternamn
  • Födelsenr (ÅÅMMDD)
  • 6 eller 12 månaders abonnemang
  • Om du har en tagg, fyll i S-nummer (Står på taggen)
  • Skriv om du är pensionär

Regler
  • Åldersgräns från 16 år. Fr.o.m. 13 år och t.o.m. den dag man fyller 16 år ska man ha en egen betald tagg och alla träningstillfällen skall ske under uppsikt av målsman (Aldrig ensam)
  • Inga skolungdomar får nyttja gymmet under skoltid (08:00-14:00, håltimmar o.s.v. räknas som skoltid) enda undantaget är lovdagar.
  • Olovlig användning av tagg innebär avregistrering. Inga pengar betalas tillbaka! Kontroller sker sporadiskt!
  • Samtliga taggar in sig oavsett om man kommer samtidigt,  i sällskap eller om dörren till B-hallen står öppen. Man får inte ta med sig kompisar in. Detta för att just DU ska vara trygg om något inte står rätt till i gymmet. (Ex. skadegörelse)
  • Vi använder oss endast av entrédörrar och ytterdörrar som EJ är nödutgångar. Dessa används ENDAST vid utrymning av lokalerna vid brand.
  • Anmäl om det är stökigt eller om något är skadat i eller i anslutning till gymmet/B-hallen. Meddela detta omg. med klockslag och gärna med bilder. Via mail eller via Messanger meddelande.
  • Musikanläggning/Högtalare är vi rädda om. Sponsrade av IT Service i Norr AB,  AUX kabeln rör vi inte!!!
  • Var aktsamma med all utrustning i lokalen, lägg inga extra vikter på maskinerna, vajrarna håller inte detta och maskiner står obrukbara.
  • Samtliga vikter, skivstänger och redskap skall tillbaka till sin plats, INGA vikter på stängerna!!!
  • Vi lämnar inget skräp kvar i lokalen, papperskorg finns för detta, samma gäller för pantflaskor.
  • Kontrollera så att du inte glömmer några privata ägodelar när du lämnar gymmet, efter kl 22:00 finns ingen möjlighet att öppna p.g.a. larmad lokal
  • Se till att samtliga dörrar och fönster är stängda och låsta in till gymmet
  • VISA RESPEKT, städa undan efter dig själv och andra då det kan vara många i lokalen samtidigt! Vi hjälps åt!

Handbollssektionen Norrfjärdens IF
Nyheter från sektionen