Handboll
Info om Klubbveckan
2020-10-05 10:28
Hej
Denna vecka är det klubbvecka på Sportringen. Många leverantörer har stora problem i Coronatider men provkläderna beräknas vara i butiken vid lunch idag. Så ni behöver kanske inte besöka butiken före lunch på måndag. Jag har laddat upp föreningsprofilen under dokument, så titta gärna där.

Sportringen skickade med detta meddelande till föreningen:

"Pga rådande omständigheter så har nästan alla leverantörer en utmaning i att fylla sina lager och därmed så ger vi tipset att inte missa klubbveckan."

Allt ni handlar betalas direkt på plats, ingen fakturerar. Vid köp av ledarkläder gäller följande. Ni som inte har ledarkläder av nåt slag får köpa (betala själva och spara kvitto) t-shirt, klubbjacka, byxor men köp bara det du känner att du använder. Ni som har fullt fungerande ledarkläder använder såklart dom. I dessa tider måste vi tänka lite längre än att bara handla, det belastar klubben ekonomi och i slutändan är det barnen som blir drabbade eller mera jobb/försäljningar för er föräldrar.

//Sandra

Newbody2020-10-07 07:12