Handboll
Newbody
2020-10-07 07:12
Och här kommer länken för att registrera er som säljare för Newbody:

Gutz
2020-10-05 18:57

Här kommer registreringslänken för Gutz:

Anteckningar från föräldramötet 2020-09-24
2020-10-05 10:30

Hej. Sammanfattar vad som sades på mötet.

* Tränare: Robert L och Tony G

* Lagledare: Sandra J

* Sektionsmedlem: Jens L

* Träningar: Onsdagar och Söndagar 17:00-17:55 (detta pga Covid-19:  vi hinner ut innan nästa lag ska
   in). Start 30/9 och jag har lagt in alla träningar i kalendern och kallelse bör komma. För att kunna
   planera träningen så vill vi att ni svarar om ni kommer eller ej.

* Informationskanalen är Sportadmin så ladda ner medlemsappen och se till att den fungerar (går även
   att prenumerera på kalendern. Hojta till om ni har frågor så ska vi försöka lösa dem.

* Matchtröjor: De som har passande tröjor från fotbollen behåller dem under vintern. Ni som behöver
   byta storlek tar med sin gamla till träningen så försöker vi hitta en passande.

* Covid-19: Riskbedömningen är gjord och blir den bara godkänd av kommunen så räcker den hela

säsongen.
  - Spritar händer innan träning.
  - Ombyte sker hemma.

- Slutar 17:55 för att minimera möte i hallen med andra lag.

- Vid minsta symtom stannar man hemma.

* SMS-grupp ska ordnas då det inte finns någon gästbok i Sportadmin. "Tummar upp" och "OK"
   undanbedes i största mån.

* Medicinväska till laget ordnar vi fram till veckan.

* Åtagande: Vet inte så mycket för tillfället men pga utebliven skyltsöndag blir det 7 bingolottokalendrar
   istället för 5 som vi ska sälja.

* Försäljning: För att samla ihop pengar till framtida cuper beslutade vi att sälja från företaget Gutz, som

är liknande Newbody men med en barnkollektion. Varje paket kostar 200:- och laget tjänar 60:- per pkt.
   Inget minsta krav på antal paket vi ska sälja utan allt vi lyckas kränga är en bonus :)
   Lisa F och Sandra J kollar upp detta.
   Till våren tar vi ett fika/kött/eller-vad-vi-beslutar lotteri. Vem som roddar i det tar vi där och då.

Tror jag fick med allt.

Nu kör vi!

//Sandra

Info om Klubbveckan
2020-10-05 10:28
Hej
Denna vecka är det klubbvecka på Sportringen. Många leverantörer har stora problem i Coronatider men provkläderna beräknas vara i butiken vid lunch idag. Så ni behöver kanske inte besöka butiken före lunch på måndag. Jag har laddat upp föreningsprofilen under dokument, så titta gärna där.

Sportringen skickade med detta meddelande till föreningen:

"Pga rådande omständigheter så har nästan alla leverantörer en utmaning i att fylla sina lager och därmed så ger vi tipset att inte missa klubbveckan."

Allt ni handlar betalas direkt på plats, ingen fakturerar. Vid köp av ledarkläder gäller följande. Ni som inte har ledarkläder av nåt slag får köpa (betala själva och spara kvitto) t-shirt, klubbjacka, byxor men köp bara det du känner att du använder. Ni som har fullt fungerande ledarkläder använder såklart dom. I dessa tider måste vi tänka lite längre än att bara handla, det belastar klubben ekonomi och i slutändan är det barnen som blir drabbade eller mera jobb/försäljningar för er föräldrar.

//Sandra
Utebliven träning
2020-10-05 10:26
Nästa onsdag (v. 42) uteblir träningen då det snickras i hallen.

Sandra
Nyheter från sektionen